Over ons

Autec is vanaf de oprichting in 1987 één van de toonaangevende leveranciers van automotive equipment. Het assortiment bevat wielvrije hefbruggen, rijbanen hefbruggen, mobiele hefkolommen hefbrugkriks en putkriks.

Waar Autec als Autec-VLT bekend stond in de markt, is dat met ingang van 2020 veranderd. Autec is vanaf die datum als hefbrugspecialist verder gegaan. De remmentestbanken en overige APK apparatuur is ondergebracht bij VLT. 

De filosofie van Autec is gebaseerd op een klantgerichte benadering en verregaande samenwerking met specialistische productiebedrijven. Een werkwijze die in de auto-industrie al volledig is ingeburgerd. Een doordacht volume beleid en kwaliteit conform CE-normen, vormen de solide basis voor een aantrekkelijke prijs/ kwaliteitsverhouding die alle Autec producten kenmerkt. Wij zijn specialist in hefbruggen en geven als geen ander een objectief en specialistisch advies, dat volledig is toegesneden op ieders specifieke bedrijfssituatie, want slimmer investeren levert veel op. Autec biedt haar klanten inrichtingsadvies op maat tegen de laagste exploitatiekosten van werkplaatsapparatuur in de branche. Tot onze key doelgroep behoren dealer-, universele-, schade en herstel-, banden-, truck- en overheidsbedrijven.


Hoog gekwalificeerde betrokken technici

Onze servicedienst heeft een landelijke dekking en kan hierdoor snel en efficiënt inspelen op het verrichten van o.a. preventief onderhoud, kalibratie, hercertificering en storingen. Onze technici hebben kennis van wat er in een werkplaats speelt en kunnen u hierdoor dan ook goede service verlenen. Om te waarborgen dat er veilig gewerkt wordt in uw werkplaats zijn onze technici VCA gecertificeerd. Naast Autec hefbruggen keuren en onderhouden wij ook andere merken hefbruggen. Vraag onze werkplaats-experts om meer informatie hierover.

Hefbrug keurmerk

Sinds 2008 hanteren wij een eigen hefbruggen keurmerk t.b.v. het keuren en onderhouden van hefbruggen (RDW erkend). En is Autec één van de initiators van de interpretatie commissie hefbruggen keur tezamen met: Stertil en de RAI Vereniging keurmerk.

Bij Autec zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Ah, nee! Geen resultaat gevonden? Gelukkig hebben wij twee oplossingen voor je!

1. Pas de zoekfilters (aan de linkerkant) aan om wel vacatures van directe werkgevers te vinden die bij je passen.

2. Wil je direct aan het werk bij jou in de buurt? Kijk voor vacatures van uitzendbureaus op JoBBsquare.