Over ons

Attend, de specialist voor mensen in de hospitality.
Attend is gespecialiseerd in de inzet van flexibele hooggekwalificeerde en gastvrije medewerkers in de horeca-, zorg-, en kantoormarkt. Dit zijn medewerkers die waarde toevoegen doordat zij een positieve bijdrage leveren aan de beleving van de gasten, medewerkers, bezoekers of patiënten van onze opdrachtgevers.

Wij geloven in een optimale kwaliteit van dienstverlening door onze opdrachtgevers én onze medewerkers bovengemiddelde aandacht te geven. Dit vertaalt zich in een bijdrage aan excellente hospitality van onze opdrachtgevers voor hun gasten. Onze missie is dan ook niet voor niets "we make people feel special".

Ons "track record” in de hospitality branche strekt zich uit over meer dan 20 jaar ervaring in de horeca, zorg en kantorenmarkt. Een succes dat wij met name te danken hebben aan onze unieke visie op het selecteren van mensen met een hart voor hospitality.

Attend is daarom op zoek naar mensen die bewust kiezen om te werken in de hospitality branche, absoluut servicegericht zijn en oog voor detail hebben. Wij investeren in onze mensen, want samen gaan wij voor het beste resultaat!

Bij Attend Hospitality Group BV zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar: