Over ons

Atimo Personeelstechniek en TransQuest Tag & Tracing Solutions zijn twee specialisten op hun eigen vakgebied en maken beiden deel uit van de AtiQx holding; onderdeel van dormakaba Nederland B.V. Wereldwijd - in 130 landen - behoort dormakaba tot de top drie van bedrijven in de markt voor toegangs- en beveiligingsoplossingen. Met meer dan 16.000 medewerkers en meer dan 150 jaar ervaring staat dormakaba voor veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Atimo is specialist in urenmanagement. De Workforce Management software, Time-Wize Saphir, biedt een totaaloplossing rondom tijd. Denk hierbij aan onder andere aan- en afwezigheidsregistratie, werkorderregistratie, personeelsplanning en urenverantwoording op projecten. www.atimo.nl

Transquest is gespecialiseerd in het ondersteunen van organisaties met het lokaliseren en beveiligen van mensen en middelen. Met haar softwareplatform ReQuest geeft TransQuest antwoord op de vraag: Wie of wat is waar op welk moment? Deze gegevens worden gebruikt voor onder andere BHV-management, toegangsmanagement, objectdetectie en werkplekregistratie. www.transquest.nl

De gezamenlijke organisatie, AtiQx, ontwikkelt alle software in eigen huis. Op dit moment hebben wij circa 65 medewerkers in dienst en wij groeien nog steeds! We kennen een platte organisatiestructuur en werken in een informele sfeer. We hebben flexibele werktijden tussen 8.00 en 18.00 uur. In de lunchpauze hebben we collega’s die gaan wandelen of gezamenlijk lunchen in de kantine of komt de tafeltennistafel nog wel eens voor de dag. Wil je meer weten over werken bij AtiQx? Hoe is werken bij AtiQx? - Bekijk hier een sfeerimpressie. (www.atimo.nl)



"Een werkgever waar je je snel thuis voelt. Je collega's zijn vriendelijk en staan open voor een gesprek. Als je hulp nodig hebt, is niemand te beroerd om samen te sparren.Zeker de moeite waard om te solliciteren!"
Consultant Atimo