Over ons

Het WestCord Art Hotel is een uniek drie- en vier sterren hotel onder één dak voorzien van 191 kunstzinnige kamers, een lobby als een atelier van Herman Brood en een restaurant met terras aan het Amsterdamse Brediusbad. De gasten bestaan uit een mix van zakelijke en leisure gasten en binnen tien minuten ben je zowel op het Westergasfabriekterrein als op de Dam. Klinkt ideaal toch? Dat vinden wij dus ook! .
 
WestCord Hotels is een hotelgroep met hotels in Amsterdam, Rotterdam , Leeuwarden, Delft en op drie van de waddeneilanden: Vlieland, Terschelling en Ameland. Onze hotels zijn alom bekend. Buiten het feit, dat er veel zorg wordt besteed aan onze gasten, beschikken we ook over uitstekende vergaderfaciliteiten. Wij zijn trots op ons managementteam en medewerkers.

Bij ons mag de gast rekenen op hoge kwaliteit, uitstekende service en persoonlijke aandacht.
 
Ben je geïnteresseerd om een weekend, een aantal dagen, weken of maanden te werken in een hotel, café of restaurant, dan hebben wij te allen tijde mogelijkheden. Niet alleen binnen de WestCord Hotels, maar ook daarbuiten hebben wij interessante banen. Belangrijk is dat je een positieve werkinstelling hebt, er verzorgd uitziet en weet wat je te doen staat als je een horecabedrijf binnentreedt.
 
De salariëring bij WestCord Hotels is altijd aantrekkelijk, en op de waddeneilanden verzorgen we prima kost en inwoning. Werken bij WestCord Hotels betekent verder uitstekende carrière vooruitzichten in een dynamisch bedrijf.

Bij Art Hotel Amsterdam | WestCord Hotels zijn de volgende vacatures beschikbaar:

Aantal: 0

Geen resultaten gevonden