Over ons

Arriva verzorgt openbaar vervoer in bijna heel Nederland. Je kan met onze treinen en bussen reizen in de provincies Drenthe, Flevoland, Fryslân, Gelderland, Groningen, Noord-Brabant, Overijssel, Zuid-Holland en sinds december 2016 ook in de provincie Limburg. Samen met Koninklijke Doeksen verzorgen we ook openbaar vervoer te water via de waterbus die vaart tussen Rotterdam en Dordrecht. Ons hoofdkantoor staat in Heerenveen, maar we hebben ook veel kantoren en vestigingen in het land. Arriva Nederland is onderdeel van de Arriva Groep, die weer onderdeel is van Deutsche Bahn. 

Als je iets doet, moet je het wel goed doen. Dat is het motto binnen heel Arriva: van controleur tot directeur. Kan het beter? Dan zijn we er snel bij om een innovatie door te voeren. Niet om de eerste, maar wel om de beste te zijn. Door de invoering van de juiste vernieuwingen in onze dienstverlening, materieel én onze mensen kunnen we een betrouwbare service en hoog kwaliteitsniveau bieden aan onze reizigers. 
Van buschauffeur tot verkeersleider én van applicatiebeheerder tot engineer, bij Arriva maken wij ons hard om openbaar vervoer te realiseren waar de reiziger op kan vertrouwen. Of je nou met de trein of bus gaat: wij zorgen voor een goede reis. Dit is een reis die verloopt zoals gepland. En als dat dan een keertje niet zo is, dan geven we meteen heldere informatie die duidelijkheid geeft. Een goede reis betekent ook dat het onderweg zo comfortabel mogelijk is. Of het nou de vriendelijke buschauffeur is of altijd wifi in de trein: wie met Arriva reist, merkt het verschil.

Werken bij Arriva betekent gezamenlijk streven naar kwaliteit. Samen met ongeveer 6000 collega’s ga je iedere dag met frisse energie aan de slag waarbij we het motto ‘wat je doet, doe je goed’ hoog in het vaandel hebben. Dat levert een actieve, innoverende en resultaatgerichte werksfeer op waarbij veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. En door de internationale connectie naar Arriva Group en naar Deutsche Bahn kunnen we veel kennis in huis halen en snel schakelen om nieuwe ontwikkelingen toe te passen.

Bij Arriva Noord zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Ah, nee! Geen resultaat gevonden? Gelukkig hebben wij twee oplossingen voor je!

1. Pas de zoekfilters (aan de linkerkant) aan om wel vacatures van directe werkgevers te vinden die bij je passen.

2. Wil je direct aan het werk bij jou in de buurt? Kijk voor vacatures van uitzendbureaus op JoBBsquare.