Over ons

Arkin BasisGGZ is een onderdeel van Arkin. Arkin is een organisatie op het gebied van psychiatrie en verslavingszorg. Arkin behandelt ca 35.000 cliënten met ruim 4.200 collega's op locaties in Amsterdam en Utrecht en omgeving, Amersfoort, Dordrecht en Gorinchem. Arkin is ook opleidingsinstituut en verricht wetenschappelijk onderzoek.

Arkin Basis GGZ is volop in beweging. Aankomend jaar wordt de organisatie van basisggz-zorg binnen Arkin anders vorm gegeven. Met deze wijziging worden kansen benut om de zorg nog toegankelijker te maken. Het team Curatieve BasisGGZ participeert actief in deze ontwikkeling.

Het team bestaat uit 20 fte psychologen (GZ-psychologen, masterpsychologen en PIOG’s) en een psychiater. Het team biedt generalistische, curatieve psychiatrische zorg in de eerste lijn in Amsterdam en dat doen zij vanuit de verschillende stadsdelen. De behandelaren werken vanuit verschillende Arkin locaties en bij een aantal huisartsenpraktijken. Naast face to face behandelingen wordt ook e-health en blended care aan geboden.

Het team heeft een heldere visie op zorg/behandeling en haalt inspiratie uit de kernwaarden 'eigen kracht, lef en verbinding'. Het is een dynamische werkplek voor een beleidspsychiatrisch denkend psychiater. De cliëntenzorg betreft het hele psychiatrisch spectrum. Je bent spil in onze zorg, maar moet ook goed om kunnen gaan met de professionaliteit en zelfstandige verantwoordelijkheid van onze hoofdbehandelaren.

Bij Arkin BasisGGZ zijn de volgende 7 vacatures beschikbaar: