Over ons

AquaServa - onderdeel van de Value8 Tech Group - is afkomstig uit de watersector. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1999 houden wij ons bezig met bacterievrij water, het oplossen van legionellaproblematiek en het beheer van waterinstallaties. Onze aanpak bij installaties strekt van keuring en advies op basis van regelgeving, tot aan besparing en uitvoering van installatieaanpassingen.

Door onze succesvolle werkwijze bij waterinstallaties, kregen we steeds meer het verzoek van onze klanten om hen ook te ondersteunen met het beheer en onderhoud van andere installaties en overige veiligheidsaspecten in gebouwen en woningen. Om die reden hebben we ons werkgebied uitgebreid en kijken we inmiddels al 5 jaar integraal naar de relevante aspecten van gebouwveiligheid. Naast water-, gas-, electra- en luchtinstallaties houden we ons bezig met brandveiligheid, asbest en integrale woningkeuringen. Daarnaast gaan we een stap verder en breiden wij onze diensten uit met filtrerende en besparende producten.

AquaServa is marktleider, levert kwaliteit en werkt volgens vastgelegde en erkende kwaliteitsnormen. AquaServa kent een landelijke dekking, met volledig gecertificeerd personeel bieden we een totaaloplossing. Dat is uniek en met recht en trots kunnen we dan ook zeggen: AquaServa is meer dan water!

Bij AquaServa Nederland is de volgende vacature beschikbaar: