Over ons

APG is een pensioenuitvoerder die in opdracht van een aantal pensioenfondsen het pensioen regelt van 4,5 miljoen mensen. We verzorgen het pensioen van één op de vijf gezinnen in Nederland. Dat is een grote verantwoordelijkheid. Bij alles wat we doen, houden we het doel voor ogen: het realiseren van een goed en betaalbaar pensioen voor zoveel mogelijk mensen.
 
Loyalis is onderdeel van APG Groep en is specialist in inkomenszekerheid en pensioenaanvullingen en biedt voornamelijk producten en diensten op het gebied van arbeidsongeschiktheid, nabestaandenregelingen en pensioen. Dit doen wij voor mensen die werken bij de overheid, in het onderwijs, in de bouw, in de zorg en bij de energie- en nutsbedrijven. Ook stimuleren wij, samen met werkgevers, mensen om te investeren in zichzelf. En tegelijkertijd helpen we hen om zich te beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen in hun leven. Zo dragen we bij aan hun vitaliteit met trainingen en workshops, versterken we hun waarden op de arbeidsmarkt door bijscholing of omscholing, of ondersteunen we ze bij eventuele re-integratie.
 
Loyalis is een uitdagende organisatie om voor te werken. Vanwege de klantgerichte, resultaatgerichte en collegiale sfeer, en de mogelijkheden om je te ontwikkelen. Je kunt opleidingen en trainingen volgen die nodig zijn om op topniveau te blijven presteren.
 
APG vindt goed werkgeverschap essentieel. Talent wordt gekoesterd en dat waarderen zowel onze werknemers zoals externe instanties als het Top Employers Institute, dat onafhankelijk onderzoek doet naar goed werkgeverschap. Werken bij APG betekent werken bij de top van werkgevers in Nederland. APG mag zich Top Employer en Top ICT Employer 2016 noemen.
 
Bij APG geloven we in de kracht van diverse teams. Besluitvorming wordt beter als er vanuit meer invalshoeken overwegingen worden meegenomen. Diversiteit bevordert een brede visie. Verbinding creëren, betrokkenheid en respect voor culturele verschillen dragen bij aan onze bedrijfsdoelstellingen. We vragen onze managers of ze bewust willen kijken naar de samenstelling van hun team bij de selectie van nieuwe kandidaten. Of het nu gaat om de man/vrouw verhouding, LHBT, diverse leeftijden of etnische achtergronden; we nodigen iedereen uit om te solliciteren.

Bij APG zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Geen resultaten gevonden