Over ons

Ammeraal Beltech is een organisatie gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop, distributie en serviceverlening van proces- en transportbanden. Een onderneming die op de wereldmarkt een leiderspositie inneemt in de lichte en middelzware toepassingen.

Vanuit een zestal basis productgroepen levert Ammeraal Beltech talrijke en vaak zeer specifieke eindproducten voor een groot aantal marktsegmenten, variërend van foodprocessing, material handling en landbouw tot chemie. Het succes van Ammeraal Beltech komt daarbij in hoge mate voort uit de kwaliteit en betrouwbaarheid van haar organisatie en producten, applicatie know-how en consequente productontwikkeling.

De organisatie heeft vestigingen in Europa, de Verenigde Staten en Azië. Met meer dan 2000 medewerkers, waarvan 300 in Nederland, wordt een jaarlijkse omzet van meer dan € 300 miljoen gerealiseerd.

Ammeraal Beltech BV, gevestigd in Heerhugowaard, is een zelfstandig verkoopbedrijf en bewerkt binnen de Ammeraal Beltech groep de Nederlandse markt. Bij Ammeraal Beltech BV zijn ca. 110 medewerkers werkzaam.

De verkoop in Nederland naar de initiële markt (OEM’s) en de vervangingsmarkt vindt plaats door een buitendienst en een binnendienst. De vervangingsmarkt wordt bewerkt vanuit een 4-tal Servicecentra.

Bij Ammeraal Beltech B.V. zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Geen resultaten gevonden

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen