Waarom onze organisatie

Je werkt in een kleinschalige vmbo-t school waar leerlingen en docenten elkaar persoonlijk kennen.
Ons onderwijs 'Inspirion' draait om ontdekken, onderzoeken en oplossen.
Je wordt begeleid door een docentcoach en je krijgt volop de kans en alle ruimte je te ontwikkelen.

Wij bieden

Ruim ouderschapsverlof
Salarisschaal conform CAO
Opleidingsbudget

Onze recruiter

Over ons

Wij noemen het Inspirion

Aloysius De Roosten is een kleinschalige vmbo-t school waar leerlingen en docenten elkaar persoonlijk kennen. Bij Aloysius De Roosten staat het totale mens-zijn centraal. Naast de cijfers is ook het ontwikkelen van vaardigheden voor morgen en persoonsvorming van belang zodat zij nu en in de toekomst kunnen bijdragen aan een mooie wereld voor henzelf en hun omgeving.  

Aloysius De Roosten staat voor kwalitatief goed onderwijs en zelfontplooiing van leerlingen in een rijke leer- en leefomgeving. In de onderbouw biedt de school een determinatieperiode aan. Dat wil zeggen dat naast leerlingen met een vmbo-t advies (theoretische leerweg) ook leerlingen met?een vmbo-k(g)t advies (kader (gemengd) theoretische leerweg) welkom zijn, indien de basisschool heeft aangegeven dat ze perspectief hebben om op vmbo-t niveau te kunnen uitstromen. 

De school is gevestigd in een modern en nieuw schoolgebouw. Binnen Aloysius De Roosten wordt gewerkt volgens het onderwijskundig concept Inspirion. Uitgangspunten voor Inspirion zijn het opdoen van kennis, het ontwikkelen van sociale vaardigheden, het krijgen van inzicht in sociale verhoudingen en het begeleiden van leerlingen om een goed mens te worden. Aloysius De Roosten is een Parmant School en biedt onderwijs aan ongeveer 390 leerlingen.Onze waarden

Jij maakt morgen mooi!
Het is de belofte aan onze leerlingen, medewerkers en staat centraal in onze missie en visie. Met zes samenwerkende scholen, van praktijkonderwijs t/m vwo, is er altijd een school die bij je past.
Kansrijk
Leren en ontwikkelen doen we samen. Wij bieden kansen om het beste uit jou en je leerlingen te halen. Jij laat ze de wereld ontdekken op hun eigen niveau.
Bijdragen(d)
Jij voelt je verantwoordelijk voor je vak, je werk en de school en maakt gebruik van de professionele ruimte die we jou bieden om bij te dragen aan beter onderwijs voor onze leerlingen.
Diversiteit
Samen zorgen we voor passend, kleurrijk en actueel onderwijs. We creëren een veilig, inclusief en kansrijk klimaat voor iedere leerling.

Bij Aloysius De Roosten is de volgende vacature beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Wij ontvangen graag je sollicitatie via de OMO-website.