Over ons

Alizonne heeft 3 klinieken voor preventieve en cosmetische geneeskunde in Meijel, Vlijmen én een nieuwe vestiging in Amstelveen.

De specialisaties zijn diverse laserbehandelingen, injectables, overgewicht behandeling (Alizonne therapie) en body-contouring. De focus is niet enkel gericht op uiterlijke schoonheid, ook het gezondheidsaspect speelt een belangrijke rol.

Werken bij Alizonne betekent werken in een leuke en afwisselende omgeving, waarbij je gestimuleerd wordt door ervaren collega’s om het beste uit jezelf te halen. Een gezellige werksfeer met volop ontwikkelmogelijkheden zodat jij je kennis kunt uitbreiden op het gebied van cosmetische en preventieve geneeskunde.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Iedere cliënt kan bij ons rekenen op een persoonlijk behandelplan op basis van een eerlijk advies. Hun gezondheid staat voorop en met behulp van de nieuwste technieken zijn onze behandelingen niet-invasief. Sneller herstel en beter resultaat, zodat zij lekker en gezond in hun vel zitten.

Bij Alizonne | kliniek voor preventieve en cosmetische geneeskunde zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen