Over ons

De ALHRA GROEP is een veelzijdig bedrijf op het gebied van  Levering en Plaatsing van alle Glassoorten en overige Gevelvullingen, waaronder ook Kunststof en Aluminium ramen en deuren.
 
3 Gedreven bedrijven binnen de ALHRA GROEP;Alhra Kozijnen, Alhra Glas en Alhra Services.
 
Alhra Kozijnen is als onderdeel van de Alhra Groep een dynamisch bedrijf dat zich bezig houdt met het leveren en plaatsen van Aluminium, Kunststof en Houten ramen en deuren. Ons bedrijf beschikt over gekwalificeerde medewerkers die de leveringen en werkzaamheden vakkundig kunnen uitvoeren.
 
Ahra Glas heeft als specialiteit(en) o.a. het plaatsen van glas in de renovatie waar het enkelglas wordt vervangen voor nieuw isolatieglas, maar ook nieuwbouw is ons op het lijf geschreven. Hierbij maken wij gebruik van allerlei glassoorten en – combinaties voor toepassingen in woningen, winkels, sporthallen, kantoren, scholen, liftschachten, glasgevels enz.
 
Alhra Services houdt zich bezig met het aanbieden van montage capaciteit voor plaatsing van aluminium en kunststof gevelelementen, vliesgevels, gevelbeplatingen, houten stelkozijnen, hardglas constructies, Spider gevels, Profilit gevels, structurele / klimaat gevels en alle overige voorkomende gevel constructies uitgevoerd door monteurs met een zeer ruime ervaring.

Alhra Services en Onderhoud houdt zich bezig met het de reparatie en onderhoud van aluminium - kunststof en houten gevelelementen, ramen, deuren, schuifpuien en vliesgevels voor klanten als o.a. woningbouw verenigingen, VvE's, vastgoed fondsen maar ook particulieren opdrachtgevers. Wij repararen dan wel vervangen alles soorten beslag en zorgen ervoor dat ramen en deuren weer functioneren als vanouds. Daarnaast verleent Alhra services en onderhoud aan de meest uit een lopende services aanvragen in de ruimste zin des woord.
Geen probleem is ons te groot!!.

Bij Alhra Kozijnen b.v. zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Geen resultaten gevonden