Over ons

Albron Center Parcs
Albron Center Parcs maakt elk verblijf bij Center Parcs helemaal compleet. Met eten en drinken van topkwaliteit, oprechte gastvrijheid en uitmuntende service zorgen we voor een onvergetelijke ervaring. Behalve bij Center Parcs, verzorgt Albron het eten en drinken bij o.a. bedrijven, overheden, musea, onderwijs- en zorginstellingen, feesten en evenementen.

Over De Huttenheugte
Park De Huttenheugte ligt in de prachtige provincie Drenthe. Het park de Huttenheugte onderscheidt zich van andere parken door de vele activiteiten die er kunnen worden gedaan. Op het park is er de Aqua Mundo met verschillende baden, een midgetgolfbaan en kun je klimmen en abseilen bij de klimmuur. Verder zijn er meerdere excursies en sportactiviteiten die je op het park kunt doen en is ook buiten het park genoeg te doen. De Huttenheugte heeft de Adventure Zoo Wildlands waarin je een interactieve reis maakt over de wereld om de meest bijzondere dieren te bekijken.

Het bruisende Albron team van onder meer Smaakmakers, Aanvoerders, Inkoppers en Vliegende Kieps creรซert met elkaar bijzondere en smaakvolle herinneringen voor de gasten.
ย