Over ons

AkzoNobel maakt essentiële producten, die jouw dagelijks leven prettiger en inspirerender maken. Als internationaal gerenommeerde verf- en coatingsonderneming en vooraanstaand producent van specialistische chemicaliën leveren we essential ingredients, essential protection en essential color aan zowel consumenten als industriële ondernemingen over de hele wereld.

Gesteund door een eeuwenlange pioniersgeest staan wij vooraan in de ontwikkeling van duurzame technologie en innovatieve producten, die tegemoet komen aan de groeiende behoeften van onze snel veranderende planeet en tegelijkertijd jouw leven makkelijker maken. We zijn trots op onze permanente leiderschapspositie op het gebied van duurzaamheid en zetten ons met bezieling in om stedelijke omgevingen levendiger te maken, te beschermen en kleur te geven.

Het beste voor de wereld van morgen
Deel jij deze visie? Dan is AkzoNobel wellicht jouw toekomstige werkgever. Je hebt je ideeën over de toekomst, en de drive om die ook waar te maken. Als jij je net als wij wilt inzetten voor de wereld van morgen, maken wij graag ruim baan voor jouw ambities. Met talloze loopbaan- en carrièremogelijkheden. Vanaf dag één dagen we je uit en ondersteunen we je ontwikkeling. Met uitdagende functies, en uitgebreide opleidings- en trainingsmogelijkheden. Met support van je manager, jouw team en vele anderen, waaronder verschillende interne netwerken. In een dynamische, internationale en diverse werkomgeving.

Diversity & Inclusion
Jouw kennis, competenties, talent en drive zijn bepalend voor het succes van AkzoNobel en een mooiere duurzame wereld. Je afkomst, geaardheid, religie, kleur, geslacht of fysieke gesteldheid maken daarbij geen verschil. Wij zijn er van overtuigd dat juist gevarieerd samengestelde teams betere resultaten behalen. Door ieders talenten te benutten iedereen de ruimte te geven zichzelf te zijn, versterken we de slagvaardigheid en creativiteit van onze organisatie.

Bij AkzoNobel Specialty Chemicals is de volgende vacature beschikbaar: