Over ons

ADESA Europe NV, gevestigd in België, is een bedrijfsonderdeel van KAR Auction Services, Inc., een leverancier van wereldwijde remarketing- en technologieoplossingen voor voertuigen. (NYSE: KAR). Met verkoopactiviteiten in België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland en Spanje verbindt ADESA Europe via haar online autoveilingen OEM's, Leasemaatschappijen, vlooteigenaren, autohandelaren en dealers naadloos met kopers in meer dan 50 landen in heel Europa.

De doelstelling van ADESA is om de import en export van gebruikte voertuigen verder te ontwikkelen door middel van het samenbrengen van aanbieders en kopers via het online veilingplatform. Daarbij wordt aan zowel de aanbieders als de afnemers een transparant proces met marktconforme prijzen geboden. Door het zeer sterke (inter)nationale kopers netwerk worden de hoogste prijzen gerealiseerd voor de aanbieders. Voor de kopers biedt het direct aankopen significante kostenvoordelen. ADESA zal zowel het aantal aanbieders verder ontwikkelen als het aantal afnemers van voertuigen, die veelvuldig het importkanaal gebruiken om hun handelsvoorraden op niveau te brengen. De afhandeling van elke transactie vindt compleet online en real-time plaats, ondersteund door een backoffice systeem.

ADESA Nederland BV werd eind 2012 opgericht en draagt nog steeds alle kenmerken van een jonge moderne onderneming: informeel, plat en dynamisch. Daarbij wordt veel verwacht van alle medewerkers met betrekking tot professionaliteit, kennis, snelheid van handelen, creativiteit, flexibiliteit en inzet. De Nederlandse organisatie is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige organisatie bestaande uit de volgende afdelingen: Sales, Auctions, Operations en Finance.

Bij Adesa Nederland B.V. is de volgende vacature beschikbaar: