Over ons

­­­­­­­­­­­­Met elkaar bieden wij dagelijks zorg voor ouderen en volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel. Door het gebruik van thuiszorg en dagbesteding, maken we het mogelijk dat ouderen zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven. Is dit niet meer mogelijk, dan bieden we wonen, welzijn en zorg in een beschermde woonomgeving. Dit alles vanuit een herkenbare christelijke identiteit. Liefdevolle zorg, aandacht en kwaliteit staan bij ons altijd centraal. Je kunt ons vinden in de regio’s Assen, Amersfoort, De Bilt, Bodegraven  en Zeist

Verpleeghuis De Wijngaard ligt in een bosrijke en heuvelachtige omgeving in het midden van het land, vlakbij de A28. Bij de renovatie en nieuwbouw van de afgelopen jaren is veel aandacht gegeven aan de wensen van bewoners.

Gekozen is voor een kleinschalige opzet in woongroepen. Bewoners hebben hun eigen zit/slaapkamer en elke woongroep (8 bewoners) heeft een gezamenlijke huiskamer met keuken. Zo kunnen bewoners beschikken over voldoende privacy en is er ruimte voor samenzijn. De Wijngaard staat open voor iedereen die zich thuis voelt in een gereformeerde leefsfeer.

Bij Accolade Zorg | De Wijngaard zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Geen resultaten gevonden

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen