Over ons

2Connect in Waalwijk is op zoek naar een zelfstandige Inkoper die de afdeling Operations ondersteund bij het gehele inkoopproces en naar een volgend niveau weet te tillen. Jij weet de inkooppositie van 2Connect te verbeteren door kostprijsbewust en efficiënt producten en diensten te verwerven bij externe leveranciers. Ben jij toe aan een volgende stap of nieuwe uitdaging? Dan willen wij graag meer van jou weten! 

2Connect (www.2-connect.info) is leverancier van kabel en kabel assemblages. Wij zijn adviseur en fabrikant als het gaat om specifieke kabels, connectoren, electronic packaging en interconnection modules voor de branches Automotive, Healthcare, Sensor industrie, Hightech Equipment en Green Technology.
Vanuit ons hoofdkantoor in Waalwijk coördineren wij, wereldwijd, de ontwikkeling en de productie van klant specifieke producten voor OEM-klanten en worden alle financiële transacties op groepsniveau beheerd en bewaakt. Naast het hoofdkantoor in Waalwijk beschikken wij over twee productielocaties in Roemenië en twee kantoren in Azië.
 
Op het hoofdkantoor in Waalwijk, waar ook 2 Connect Group is gevestigd, bevinden zich Engineering en Development, Operations, Sales en Finance. Met 28 collega’s zorgen wij dagelijks voor het succes van 2Connect. Wegens onze sterke groei zijn we voor de afdeling Operations op zoek naar een nieuwe collega die ons administratief gaat ondersteunen rondom het inkoopproces. De afdeling bestaat uit een jong team dat momenteel uit 8 medewerkers bestaat.
 

Bij 2Connect is de volgende vacature beschikbaar:

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen