Weet altijd bij wie je solliciteert

WMO Adviseur met ervaring

Meyra Holding B.V.
Amersfoort

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor het adviseren naar gemeenten van revalidatiehulpmiddelen voor eindgebruikers. Veelal zelfstandig maar ook in overleg met externe ergotherapeuten en gemeente consulenten. Je monitort het gehele (administratieve) traject van passing, offerte en de afhandeling door onze eigen technische dienst. Ook het zelf afleveren bij de klant met instructie komt regelmatig voor.
 
Je onderhoudt nauwe contacten met de gemeenten en eindgebruikers. Daarnaast  denk je actief mee in het verbeteren van prestaties van het filiaal en het vinden van verbeteringen in de dienstverlening. Je legt verantwoording af aan de filiaalmanager.
 

Profiel kandidaat

  • HBO werk- en denkniveau, opleiding in de richting bewegingstechnologie, fysio- of ergotherapie.
  • Je hebt meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie (zonder ervaring reageren heeft geen zin, er is op dit moment geen plaats voor iemand in opleiding).
  • Daarnaast ben je sociaal- en communicatief vaardig en hebt een commerciële en dienstverlenende instelling.
  • Je hebt een pro-actieve werkhouding, je denkt in oplossingen, je kunt goed prioriteiten stellen en werken met MS Office.

Geboden wordt

Een uitdagende functie waarin je jouw eigen inzichten kunt realiseren. Een gedreven groep mensen. Een bedrijfswagen ter uitoefening van de functie en voor het woon-werkverkeer. 8% vakantietoeslag in mei en 4% eindejaaruitkering in december. Goede arbeidsvoorwaarden. Een organisatie met korte lijnen en duidelijke beslislijnen.

Meer informatie

Voor meer informatie bekijk onze website (klik linksboven op het logo).

Solliciteren?
Solliciteer direct via onderstaande button.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Synoniemen vacaturetitel

WMO Adviseur revalidatietechniek revalidatiehulpmiddelen