🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Docent Nederlands

Bisbee Flexonderwijs
Helmond

Laat "Bisbee Flexonderwijs" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Als docent Nederlands geef je les aan mbo-studenten in verschillende leerjaren en niveaus. Je begeleidt hen niet alleen in het leren van de Nederlandse taal, maar ook in het ontwikkelen van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je bent verantwoordelijk voor het volledige onderwijsleerproces, van het groeperen van studenten tot het maken van onderwijsplannen en het afstemmen van onderwijsactiviteiten. Daarnaast begeleid je projecten en ondersteun je de studenten in hun studie- en loopbaanontwikkeling.


Je neemt deel aan teamoverleg en werkt samen met collega’s aan het verbeteren van het onderwijs. Ook bezoek je bedrijven in het kader van de beroepspraktijkvorming (BPV) van je studenten. Je blijft jezelf ontwikkelen door je kennis van taalverwerving en didactiek te verdiepen en verbreden, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen in het onderwijs.

Profiel kandidaat

  • Je bent (bijna) in het bezit van een tweedegraads lesbevoegdheid Nederlands en hebt ervaring met de doelgroep mbo studenten
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep.
  • Je bent 20 uur per week beschikbaar. 

Geboden wordt

Persoonlijke contact, één aanspreekpunt, een helder contract, snelle afwikkeling van declaraties en altijd online inzicht in je rooster en financiële zaken:


  • Een salaris in schaal LB van de cao mbo, met een maximum van €4615,- per maand (fulltime).
  • Bij inzet in het mbo volgen wij de cao mbo.
  • Reiskostenvergoeding conform cao mbo. 

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.