Weet altijd bij wie je solliciteert

Transportplanner

Schenker Logistics Nederland BV
Tilburg

Laat "Schenker Logistics Nederland BV" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Heb jij een gezonde dosis transportkennis? Ben je accuraat, houd je van hectiek en ben je een echte teamplayer? Reageer dan snel op deze vacature!
Voor onze Landtransport locatie in Tilburg zijn we op zoek naar een Transportplanner. Je komt te werken op onze gezellige, no-nonsens planner afdeling van 15 werknemers waar hard gewerkt wordt maar ook tijd is voor een geintje. In deze functie ga jij je richten op de binnenlandse planning. Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week waarbij je aan de slag gaat in een 3-ploegendienst met de volgende tijden:
Vroege dienst 06:30-15:30u
Dagdienst 11:30-20:30u
Late dienst 15:30-01:30u

Wat ga je doen?
Als Transportplanner ga jij aan de slag met de volgende werkzaamheden:
  • Je bent verantwoordelijk voor het optimaal inplannen van chauffeurs en materieel
  • Je bent een spil tussen vervoerders, chauffeurs, import en export planning
  • Je ziet toe op tijdig laden en lossen van geplande ritten
  • Je zorgt dat je een helicopterview hebt over de gehele planning
  • Je draagt oplossingen aan, voor gevraagde transport capaciteit

Profiel kandidaat

Wij vragen * Een afgeronde opleiding op MBO-niveau, bij voorkeur in de richting van Transport en Planning * Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord is een eis voor deze functie * Je hebt goede kennis van en ervaring met Excel en bent handig met geautomatiseerde systemen * Competenties die voor deze functie van toepassing zijn: daadkrachtig, pro actief, analytisch, communicatief onderlegd, continu willen verbeteren, teamplayer * Je bent bereid om in ploegen te werken Starters worden ook van harte uitgenodigd om te reageren op deze functie, je krijgt bij ons de kans om het vak van Transportplanner te leren. Wij bieden Direct een contract voor onbepaalde tijd Een marktconform salaris gebaseerd op kennis en ervaring 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dagen Doorgroeimogelijkheden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling Vaste reiskostenvergoeding Pensioenregeling Winstdelingsuitkering Een pre-employment screening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.