Weet altijd bij wie je solliciteert

Ambulant Objectleider omgeving Arnhem

EW Facility Services
Arnhem

Laat "EW Facility Services" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Heb jij in ruime mate ervaring als leidinggevende in het facilitaire werkveld? Wij zoeken een parttime Objectleider (m/v) in de omgeving Arnhem.

Informatie
Jij bent verantwoordelijk voor de operationele aansturing van diverse objecten van de Rabobank in de regio tussen Arnhem en Geldermalsen.

Jouw werkweek bestaat uit de volgende werkzaamheden:

 • Je stuurt teams aan, in totaal 20 tot 25 schoonmaakmedewerkers;
 • Je bent verantwoordelijk voor de naleving van alle gemaakte contractafspraken met de klant: onder andere de uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden, kwaliteitsrapportages en het dagelijks lopen van de controlerondes;
 • Je houdt je daarnaast bezig met de selectie en introductie van nieuwe medewerkers en stelt zo je eigen team aan enthousiaste medewerkers samen;
 • Je fungeert als hét aanspreekpunt van de opdrachtgever en je team en zorgt ervoor dat zaken te allen tijde tot in de puntjes geregeld zijn óok als dat betekent dat je zelf af en toe in de operatie mee moet draaien.
Je bent tussen de 20 en 25 uur per week aan het werk, van maandag tot en met vrijdag. Je werktijden liggen tussen 07:00 en 19:00 uur. Best een behoorlijke klus, maar als jij niet bang bent voor deze leidinggevende rol waarbij medewerkers gemotiveerd zijn om voor jou te werken is dit een waanzinnige baan!

Over EW Facility Services
EW Facility Services is een facilitair dienstverlener. Hospitality is al dertig jaar het kernbegrip binnen onze dienstverlening. Dit betekent dat wij er alles aan doen om met onze dienstverlening positief bij te dragen aan de beleving van de medewerkers, gasten en/of bezoekers van onze opdrachtgevers.

De locaties van onze opdrachtgevers zijn vaak bijzonder. Denk aan vier- of vijfsterrenhotels, musea, cultuurinstellingen, universiteiten en luxe kantoorpanden.

Kom je bij EW Facility Services te werken, dan wacht er een enthousiast team op je. Met onze Hospitality Academy ondersteunen wij jouw ambities.

Profiel kandidaat

Om voor deze functie in aanmerking te komen voldoe je aan de volgende eisen:

 • Je bent een spin in het web;
 • Capabel om op afstand aan te kunnen sturen;
 • Oplossingsgericht;
 • Je hebt aantoonbare relevante leidinggevende werkervaring (minimaal 3 jaar!) op het gebied van schoonmaak;
 • Je hebt geen 8 tot 5 mentaliteit en je voelt je thuis in een luxe omgeving waar kwaliteit en gastvrijheid voorop staan;
 • Je bent enthousiast, flexibel, kunt medewerkers motiveren en je bent een echte teamplayer;
 • Je beschikt in ruime mate over communicatie- en computervaardigheden (Nederlands en Engels!);
 • Je woont in de directe omgeving.

Geboden wordt

We bieden je een aantrekkelijke werkomgeving met leuke collega's, een dynamisch werkveld, salaris conform cao schoonmaak, een auto, laptop en telefoon en voldoende doorgroeimogelijkheden binnen een groeiende, jonge organisatie.

Meer informatie

Heb je interesse in de functie van Ambulant Objectleider in de omgeving van Arnhem? Dan horen we graag van je! Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden bij EW Facility Services? Solliciteer dan via onderstaande button met jouw cv en motivatiebrief. Indien je nog vragen hebt, kan je deze stellen aan de rayonmanager van de regio: Marcoen Lammers op telefoonnummer 06-53902157 of per mail: mlammers@ew.nl.