Weet altijd bij wie je solliciteert

Verpleegkundige | 24 tot 32 uur

Sint Anna Boxmeer
Boxmeer

Laat "Sint Anna Boxmeer" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Sint Anna in Boxmeer is op zoek naar een bevlogen collega voor de functie van Verpleegkundige op HBO-niveau voor gemiddeld 24 tot 32 uur per week.

We bieden je een baan met inhoud en perspectief. Op een plek waar met hart en ziel gewerkt wordt aan liefdevolle zorg en waar wordt ingezet op menselijke waarden. Kortom, een plek voor waardevol leven, voor de bewoner èn voor jou!

Als HBO- verpleegkundige lever jij, samen met de kwaliteitsverpleegkundige en de collega’s van het verpleegkundig team, een belangrijke bijdrage aan de doorontwikkeling van Sint Anna naar een volwaardig verpleeghuis. In de dagelijkse praktijk coördineer, regisseer en bewaak je de continuïteit en kwaliteit van het zorgleveringsproces. Je levert kwalitatief hoogwaardige zorg aan bewoners en je versterkt de multidisciplinaire samenwerking. Je coacht en begeleidt verzorgenden en verpleegkundigen op complexe zorgvraagstukken. Het verpleegkundig team, waar je onderdeel van bent, is gezamenlijk verantwoordelijk voor de verpleegtechnische handelingen binnen Sint Anna en de 24/7 bezetting in het verpleeghuis. Naast de algemene werkzaamheden hebben collega’s binnen het verpleegkundig team een aandachtsgebied (expertise), dat zij Sint Anna-breed benaderen én zijn zij gekoppeld aan een of meerdere teams.

Profiel kandidaat

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een gediplomeerde HBO Verpleegkundige, die enthousiast wordt van bovenstaand verhaal. Je ziet onze transitie naar verpleeghuiszorg als een mooie uitdaging en begrijpt de dynamiek die dit met zich mee brengt.

Je hebt een scherp oog voor kwaliteit van de zorg en het welzijn van onze bewoners. Uiteraard ben je in het bezit van een geldige BIG-registratie. Je kan goed zelfstandig werken, hebt een collegiale werkhouding en goede sociale vaardigheden. Waar nodig neem je een coachende rol. Van belang is dat je makkelijk kan schakelen en de juiste prioriteiten kan stellen.

Geboden wordt

Sint Anna is volop in ontwikkeling, waar jij als Verpleegkundige een waardevolle bijdrage aan kan leveren. Zo wordt er bijvoorbeeld momenteel een heel nieuw verpleeghuis gebouwd waar wij in 2023 onze zorg voortzetten.

Je wordt onderdeel van een gezellig en hecht team van toegewijde collega’s in een (kleinschalige) woongemeenschap. Samen zorgen jullie voor een warm thuis voor onze bewoners, waarbij welzijn voorop staat en goede zorg is gegarandeerd. De sfeer is ongedwongen, er wordt hard gewerkt, maar zeker ook gelachen. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door bijv. opleidingen.

Daarbij bieden we je een marktconform salaris, maximaal € 3.362,22 per maand op basis van een 36-urige werkweek en een volledige 13e maand, vakantietoeslag (8%), een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, een collectieve zorgverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden, waardoor je minder betaalt voor een telefoon, laptop, sportabonnement of een fiets.

Meer informatie

Voor meer informatie bekijk onze bedrijfspagina (klik op ons logo bovenaan de vacature).

Solliciteren?
Solliciteer direct via onderstaande button.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Synoniemen vacaturetitel

Verpleegkundige, verpleegkundige ouderenzorg, HBO-verpleegkundige, verpleegkundige niveau 5