Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

3 kinderen per klas leven in Nederland onder de armoedegrens en hebben daardoor later minder kansen op de arbeidsmarkt. Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij deze kinderen een betere toekomst.

Aanmelden vacatureservice Iemand uitnodigen voor vacatureservice

Help kinderen

In Nederland leven 400.000 kinderen onder de armoedegrens, dat zijn er 1 op de 9 en dus 3 kinderen per klas! Dit betekent dat ze het schoolgeld niet kunnen betalen, niet mee kunnen op schoolreisje of kunnen deelnemen bij een sportvereniging. Hierdoor groeien ze minder sociaal op waardoor ze later minder kansen hebben op de arbeidsmarkt.

Met een deel van onze inkomsten betalen wij structureel de contributies voor de sportvereniging en schoolgeld voor de jeugd. Hierdoor hebben ze later betere kansen op de arbeidsmarkt.

Ik wil ook helpen! Lees de verhalen

Hoe het werkt

account

Jij meldt je gratis aan op onze vacatureservice voor het vinden van jouw (nieuwe) baan.

donatie

Bij iedere nieuwe aanmelding op onze vacatureservice investeren wij in kinderen die dit nodig hebben.

hart

Zo maken we samen de wereld een beetje mooier. Daar word je toch blij van!

vlieger
wolken

Resultaten NederlandVacature.nl

Totaal
133
Kinderen geholpen
Ruim
388.900
Actieve gebruikers
Totaal
14.257
Nieuwe aanmeldingen
Totaal
21.385,50
Geïnvesteerd in onze jeugd

Dit doen we samen

In samenwerking met Stichting Leergeld en de LINDA. foundation weten we de juiste kinderen/jongeren te helpen die dit nodig hebben.

Via 100 lokale Leergeld stichtingen, die samen actief zijn in 259 (van de in totaal 380) Nederlandse gemeenten, biedt zij deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.

De LINDA.foundation is een initiatief van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. Samen met zoveel mogelijk donateurs willen ze meer begrip en vooral positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben.

Waarom onze jeugd helpen?

De jeugd is de toekomst van de arbeidsmarkt! Daarom investeren we in onze jeugd, zo krijgen we een stabiele en gezonde arbeidsmarkt op de lange termijn. Wij geloven dat wanneer alle kinderen de kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen en talenten te ontdekken ze een hogere mate van welzijn ervaren. Zo zullen ze op latere leeftijd onafhankelijk worden en de verantwoordelijkheid nemen om zijn/haar mooiste leven te kunnen leven.

Kinderen zijn niet verantwoordelijk voor hun financiële situatie maar ervaren daar wel alle nadelen van. Dat is niet eerlijk en hier gaan we samen met jou verandering in brengen!

Hoe meer mensen onze vacatureservice gebruiken, hoe meer kinderen we kunnen helpen aan een betere toekomst. Schrijf je in op onze vacatureservice en nodig zoveel mogelijk vrienden en familie uit om dit ook te doen. Zo maken we samen de wereld een beetje mooier!

Hoe jij kunt helpen

Fijn dat je mee wilt helpen om kinderen in armoede te steunen en om daarmee
de arbeidsmarkt van morgen beter te maken.
Dit kan op twee manieren.